Holistische, energetische massage:

 

Een holistische massage werkt door op het gehele lichaam, de massage is gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën. Een holistische massage heeft een positief effect op de chakra”s.

 

Een energetische massage is bedoeld om je energie weer te voelen en door te laten stromen. Door de holistische en energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer stromen. De massage vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je je eenmaal bewust bent van je energie blokkades en je weet en voelt waar die blokkades zitten, kan je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor kom je lekkerder in je vel en voel je jezelf sterker en vrolijker.

 

 Een holistische, energetische massage is een mooie start voor elke therapie.

 

Kosten € 58,50 per massage van ongeveer 60 minuten

 

Als u een aanvullende zorgverzekering heeft, vergoedt de zorgverzekering  (gedeeltelijk) de behandeling

 

Voor aanvullende informatie neem contact op.

 

Massage tijdens of na een ernstige ziekte:

 

Op weg naar je weer heel voelen kan massage in je leven na(ast) je ziekte van bijzondere waarde voor je zijn. Massage kan je dan weer helpen ontspannen.

 

Je lichaam weer leren vertrouwen, accepteren, durven voelen wat je lichaam je vertelt over je gevoelens, emoties en behoeften. Het voelen van vermoeidheid, angst, pijn en andere emoties. Allemaal aspecten die in een periode van ernstige ziekte naar de achtergrond verdwijnen, maar die voor je emotionele en fysieke herstel wel heel belangrijk zijn. Deze aspecten kunnen in meer of mindere mate van invloed zijn op je kwaliteit van leven en dat van je naasten.

 

Deze massage helpt je om je veranderde lichaam, je veranderde leven te accepteren. Massage helpt je om je weer heel te voelen.

 

Deze massage geeft naast ontspanning , liefdevolle en zachte aandacht voor jezelf , de mogelijkheid om opnieuw kennis te maken met je lichaam en wat je lichaam je vertelt over jezelf, je omgeving en over je relatie met anderen.

 

Je leert weer te luisteren naar je eigen lichaam door te ervaren wat je voelt en wat je lichaam bedoelt.

Door deze speciale massage wordt je je weer opnieuw bewust van je lichaam en je gevoelssignalen.

 

Kosten € 58,50 voor deze bijzondere  holistische massage van ongeveer 60 minuten, waarbij er ruimte is om te kunnen praten over uw gevoelens.

 

Als u aanvullend verzekerd bent, vergoedt de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) de behandeling

 

Voor aanvullende informatie neem contact op.

 

Metamorfose massage:

 

Dit is een hele zachte, helende massagevorm. Deze massage wordt ook wel prenatale therapie genoemd. In de prenatale periode wordt nl. de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor je belemmeringen die je steeds weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Tijdens de metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de prenatale lijnen.

 

Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken, om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend , brengt de geest tot rust en kan zo ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals bijvoorbeeld echtscheiding, verhuizing, zwangerschap en verandering van (werk)omgeving.

 

Is de metamorfosemassage geschikt voor iedereen?

 

Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stress gerelateerde en zwangerschap gerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen(ADHD) ,autisme en wordt vaak ingezet voor terminaal zieken. Door de metamorfosemassage toe te passen kun je ervaren dat er meer is dan we kunnen zien, meer dan wetenschappelijk te verklaren is. Je kunt ervaren dat er ook een innerlijke kant is.

 

Kosten € 58,50 voor ongeveer 60 minuten behandeling en ik bied u als u dat nodig heeft een luisterend oor.

 

Als u aanvullend verzekerd bent, vergoedt de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) de behandeling.

 

Voor aanvullende informatie neem contact op.

 

Fibro massage:

 

Fibromyalgie ook wel weke-delen reuma genoemd is een reumatische aandoening. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn in het gehele lichaam. Deze pijn bevind zich in spieren, spier-en gewrichtsaanhechtingen en pezen in het hele lichaam. Helaas zijn dat vaak niet de enige klachten die een fibromyalgie patiënt ondergaat ook slapeloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, stijfheid, concentratiestoornissen en ook darmklachten zijn veel voorkomende klachten.

 

Een lichaam onder stress en pijn is in staat van “vluchten” of “vechten” m.a.w. het systeem reageert alsof er gevaar dreigt. Hierdoor is de ademhaling oppervlakkig, het hart maakt overuren en de reparatie en het herstel van het lichaam staat in de wachtstand. Uit recent onderzoek van de universiteit van Miami is gebleken dat massage een van de gunstigste behandelingen is voor fibromyalgie patiënten. Een massage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt weer normaal, het hartritme daalt om de stress en pijn in het lichaam te verminderen, het versterkt het lymfestelsel, er komt verlichting van de spierkrampen, de bloeddruk verlaagt, er is weer meer opname van zuurstof in de spieren, het bewegingsapparaat verbetert , het geeft de natuurlijke pijnstiller  (endorfine) vrij . U krijgt bij deze massage tevens advies over de voeding bij fibromyalgie en het gebruik van orthomoleculaire voedingssupplementen.

 

Kosten € 58,50 voor een massage van ongeveer 60 minuten en daarbij ondersteuning  d.m.v. testen met de biotensor voor het gebruik van orthomoleculaire voedingssupplementen(extra, niet verplicht).

 

Als u aanvullend verzekerd bent, vergoedt de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) de behandeling

 

Voor aanvullende informatie neem contact op.